You are here

„Веолия Енерджи Варна” зарадва детски градини във Варна по случай Международния ден на детето

03/06/2016

По случай 1 юни, Деня на детето, „Веолия Енерджи Варна” направи дарение на детски играчки на всички 12 детски заведения в морската столица, разположени на територията на топлопреносната мрежа. Тази инициатива се провежда за поредна година като част от социално-отговорната политика на компанията.

Благотворителната кампания започна още на 30-ти май, като Веолия се включи в празника по случай седмия рожден ден на ОЗД №3 „Делфинче“ и зарадва възпитаниците на градината с многобройни подаръци. На 31-ви май своите подаръци получиха и децата от ЦДГ "Синчец" и ОДЗ №15 "Морска звездица", които зарадваха представителите на компанията с много песни и стихотворения. Доброто настроение, забавленията и раздаването на подаръците, с които празника на децата стана още по-цветен и забавен, продължиха в сутрешните часове на 1 юни с изпълненията на малките възпитаници на ОДЗ №8 „Лястовичка” и останалите градини. Освен с игри и забавления, всички деца бяха зарадвани с топки за скачане, конструктури, спортни игри, играчки за пясък и други изненади.

С тази своя инициатива „Веолия Енерджи Варна“ се надява, че децата на морската ни столица  ще открият нови интересни игри, чрез които ще се развиват по-здрави и активни.

 

ОЗД №3 „Делфинче“

     

 

 ЦДГ "Синчец"

  

 

ОДЗ №15 "Морска звездица"