You are here

Подготовка за начало на отоплителен сезон 2017/2018г.

17/10/2017

Уважаеми клиенти,

Молим, най-късно до 22.10.2017г. (Неделя) отговорниците на Абонатните Станции да запълнят вътрешните отоплителни инсталации в сградите, като предварително бъдат отворени вентилите на всички радиатори на максимална степен. Всички клиенти следва да проверят уредите си за дялово разпределение, в случай, че в сградата е избран този метод за разпределение на топлинната енергия и ако имат съмнения, че те не функционират правилно (пр. дисплеят им е „угаснал“), незабавно да потърсят съдействие от фирмата за топлинно счетоводство на сградата.

Включването на Абонатните станции за отопление ще се извършва само от техническите екипи на „Веолия Енерджи Варна“ ЕАД. След обявяване на начало на отоплителен сезон и запълване на инсталациите ще се дренира единствено и само в случай на авария. След запълване на вътрешната отоплителна инсталация или невъзможност за това, молим да ни информирате чрез обаждане на безплатната ни телефонна линии 0800 14 448.
Начало на отоплителния сезон ще бъде обявен когато средната денонощна температура на външния въздух в три последователни дни е по-ниска от +12°С, както и дългосрочната прогноза за следващите 7-10 дни е за трайно застудяване.

С поздрав,
Екипът на „Веолия Енерджи Варна ЕАД

Title: 
Подготовка за начало на отоплителен сезон 2017/2018г.