You are here

„Веолия Енерджи Варна” с нова благотворителна инициатива в морската столица

28/06/2016

 „Веолия Енерджи Варна” с нова благотворителна инициатива в морската столица

Компанията инвестира в облагородяването на район „Владислав Варненчик"

Варна, 28 юни 2016 г. „Веолия Енерджи Варна“ представи новата си благотворителна инициатива в морската столица. Компанията инвестира в облагородяването на район „Владислав Варненчик“ като посади цветя по продължението на бул. „3-ти март“.

„Като компания ангажирана с предоставянето на качествена услуга, но и за подобряването средата на живот, „Веолия Енерджи Варна“ ще продължи да инвестира в район „Владислав Варненчик“, каза Благовест Начев, генерален директор на „Веолия Енерджи Варна“.

Това е поредната благотворителна инициатива на компанията. В началото на юни, по случай Деня на детето, „Веолия Енерджи Варна” направи дарение на детски играчки на всички 12 детски заведения в морската столица, разположени на територията на топлопреносната мрежа. Преди това, Дружеството реновира няколко детски площадки и подари пейки за междублоковите пространства в района. Всяка година, „Веолия Енерджи Варна” подарява по 20 входни врати на блокове в жилищните квартали „Младост“ и „Владислав Варненчик“, като част от своята кампания за подобряването на енергийната ефективност на сградите.

През 2016 г. предстои честването на 30-годишнината на „Веолия Енерджи Варна”, когато компанията е планирала нова кампания с благотворителна цел.

Повече информация за „Веолия Енерджи Варна” можете да намерите на интернет-страницата energy-varna.bg

За допълнителна информация:

Сияна Гочева-Ангелова

ПР директор, Havas PR, +359 884 666 338, siana.gocheva@havaspr.bg