You are here

Пуск на абонатни станции за отопление – отоплителен сезон 2018/2019

16/11/2018

Уважаеми Клиенти,

Във връзка с обявяването на отоплителен сезон 2018/2019 от 12.11.2018г. /понеделник/, бихме искали да Ви уведомим, че всички детски градини, ясли и училища са пуснати за отопление. Поетапно се пускат всички сгради, като се обработват първо заявките от сградите за пускане на отопление, които са с пълни и готови инсталации за отоплителния сезон!

Бихме искали да Ви уверим, че е създадена нужната организация и ще има дежурни екипи през предстоящите почивни дни /17.11.2018 - събота и 18.11.2018 - неделя/ за обработване и включване на всички сгради за отопление.

Включването на абонатните станции за отопление се извършва само от техническите екипи на  "Веолия Енерджи Варна" ЕАД. След запълване на инсталациите, ще се дренира единствено и само в случай на авария.

Бихме искали да Ви напомним, че е необходима и проверка на уредите за дялово разпределение и ако имате съмнения, че те не функционират правилно (примерно ако дисплеят им е „угаснал"), молим незабавно да потърсите съдействие от фирмата за топлинно счетоводство на сградата.

При проблеми с използването на услугата, можете да подавате сигнали на безплатната телефонна линия: 0800 14 448.

Запълването на отоплителната система и нейното обезвъздушаването за коректна работа на вътрешната отоплителна инсталация е задължение на отговорниците на абонатни станции, които са избрани от етажната собственост!
Към този момент пускането на отоплението в жилищните сгради се бави основно поради това, че в някои сгради отговорниците на абонатните станции не са напълнили и обезвъздушили отоплителните инсталации.

С поздрав,
Екипът на "Веолия Енерджи Варна" ЕАД