You are here

Промяна в офисите за заплащане на дължими суми

18/04/2018

Уважаеми Клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че поради технически причини, касата на „Информационно обслужване“АД, клон Варна на бул. "Янош Хунияди" №7 /до административната сграда на "Веолия Енерджи Варна" ЕАД/ няма да работи от 19.04.2018г. /четвъртък/ до 20.04.2018г. /петък/ включително.

Напомняме Ви, че поради реорганизация на работата на „Информационно обслужване“ АД, клон Варна, от 01 май 2018г ще бъде преустановено инкасирането както на задължения за консумирана топлоенергия и битово-гореща вода към „Веолия Енерджи Варна“ ЕАД, така и заплащането на всички видове комунални услуги.
 
С цел по-лесно заплащане и повишаване на Вашата удовлетвореност, бихме искали да Ви уверим, че съвместно с „Изипей“ АД работим по развитие на системите ни за заплащане на всички Ваши задължения към „Веолия Енерджи Варна“ ЕАД, включително просрочени и/или други плащания, на касовите им салони в цялата страна. Напомняме Ви, че към момента може да заплащате само текущите си задължения на касите на "Изипей" АД, които към момента са над 2400бр.
 
Допълнително ще Ви информираме за точната дата, от която ще имате възможността да заплащате всички си задължения към нашата компания на касите на „Изипей“ АД.

 

С поздрав,

Екипът на "Веолия Енерджи Варна" ЕАД