You are here

Начало отоплителен сезон в гр.Варна 2019/2020г.

25/11/2019

 Начало на отоплителен сезон 2019-2020 г. в гр. Варна!

 

"Веолия Енерджи Варна" ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2019-2020г. и започва поетапно включване на абонатните станции за отопление, считано от 25.11.2019 г.

 

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че за правилното и оптимално функциониране на системите е необходимо изпълнението на няколко стандартни процедури. Отговорниците на абонатните станции следва да запълнят вътрешната отоплителна инсталация в сградите, като предварително бъдат отворени вентилите на радиаторите на максимална степен. Това ще улесни процеса на обезвъздушаване на инсталацията и отоплителните тела и няма да се налагат допълнителни манипулации след пускане на отоплението.

Бихме желали да Ви напомним, че е необходима и проверка на уредите за дялово разпределение и ако имате съмнения, че те не функционират правилно (примерно ако дисплеят им е „угаснал"), молим незабавно да потърсите съдействие от фирмата за топлинно счетоводство на сградата.

Бихме желали да Ви напомним, че включването на абонатните станции за отопление се извършва само от техническите екипи на  „ Веолия Енерджи Варна" ЕАД. След запълване на инсталациите ще се дренира единствено и само в случай на авария.

След запълване на вътрешната отоплителна инсталация или невъзможност за това, молим да ни информирате чрез обаждане на безплатната ни телефонна линии 0800 14 448.