You are here

Възстановено топлоподаване към клиентите, живущи на бул. "Сливница" №187 и бл.56 в ж.к. "Трошево"

09/10/2018

Уважаеми Клиенти,

Имаме удоволствие да Ви информираме, че топлоподаването в нормални параметри е възстановено за всички потребители, живущи във всички входове на бул. "Сливница" №187 и бл. 56 в ж.к. "Трошево" както и ДГ №24 "Детско градче", ПГС "Васил Левски" и Школата на МВР, които бяха засегнати от извършването на рехабилитационни дейности по топлопреносната мрежа на дружеството.

Екипите на "Веолия Енерджи Варна" ЕАД положиха всички усилия за възстановяване на топлоподаването преди посочения краен срок. Ремонтните дейности по трасето ще продължат, но това няма да се отрази на нормалното ползване на услугите.

Извиняваме се за причиненото неудобство, но дружеството инвестира в цялостна подмяна на съществуващата мрежа в района с цел по-добро качество на предоставяните услуги и предотвратяване на бъдещи аварии.

Може да отворите крановете на водомерите си за топла вода и да ни информирате на безплатната ни телефонна линия 0800 14448 при проблеми с ползването на битово-гореща вода.

Абонатните станции на всички входовете с изградена хоризонтална вътрешна отоплителна инсталация са запълнени и настроени в режим на отопление и клиентите, които имат желание, могат да си включат услугата. 

 

С поздрав,
Екипът на „Веолия Енерджи Варна“ ЕАД